Suzanne Eriksson

 

 

 

 

Suzanne Eriksson

 

 

Grundare och Ägare. Leg. Psykoterapeut, Beteendevetare, Mentalskötare, Coach/Vägledare,

Par och familjerådgivare, Handledare och personlig utvecklare.

 

 

 

 

 

 

Mitt namn är Suzanne Eriksson grundare och ägare till Psykoterapi i Väst.

Jag är utbildad beteendevetare och legitimerad Psykoterapeut. Jag har i över 25 år arbetat med behandlingsarbete inom psykiatrin i kommunal och privat verksamhet. Jag har dessutom arbetat med personalledande arbete inom privat sektor.

 

Genom min bakgrund har jag skaffat mig lång erfarenhet av att coacha

och handleda individer och grupper. Jag arbetar nu i mitt egna företag Psykoterapi i Väst med mottagning i Uddevalla . Mottagningen är centralt belägen och lätt att uppsöka.

 

Som terapeut, personlig utvecklare, coach och handledare tar jag emot individer, par, familjer och grupper. Jag erbjuder dessutom mina coach- och handledartjänster direkt på arbetsplatser.

 

 

 

Målsättningen med mitt arbete är att efter en noggrann genomgång av vad Du vill ha hjälp med, planerar vi tillsammans hur vi skall arbeta kring de frågor som Du tagit upp. Det kan exempelvis innebära några vägledande samtal eller en kortare lösningsfokuserad terapi . Det kan också handla om en längre bearbetande psykoterapi, där en fördjupad förståelse för hur just dina svårigheter uppstått och yttrat sig i ditt liv. Men hjälp av nya insikter och verktyg som du får via samtal, har du stor möjlighet att komma vidare i nuet och framtiden.

 

 

 

 

Varmt välkommen till den lilla personliga mottagningen med den stora erfarenheten och engagemanget.

 

 

 

Varmt välkommen till Psykoterapi i Väst.

 

Telefonnummer: 0522 -19966, mobil: 0709-241140

Mail: suzanne@psiv.se

 

Besöksadress:

Riverside Företagshotell

Museigatan 2, våning 3, rum 301

451 50 Uddevalla

 

Psykoterapi i Väst

 

Jag försöker alltid att svara i telefon. Vid tider som jag sitter upptagen i terapisamtal ber jagdig att tala in namn och telefonnummer så ringer jag upp så snart jag har möjlighet. Du är varmt välkommen att kontakta mig på PSIV.

Telefonnummer:

0522 - 19966

0709 - 24 11 40

 

Psykoterapi i Väst

- Din samtalspartner